/ iStock/Getty Images
Сайтът за онлайн пазаруване подкрепя българската икономика и заетостта
Спасяването на малкия и среден бизнес от последиците от епидемията е приоритет не само за правителството, но и за всички бизнес партньори. Сайтът за онлайн пазаруване Grabo.bg, който вече от 10 години е на пазара, реши да помогне, за да могат потребители и бизнес да обединят усилия в този труден момент на задаваща се финансова криза.

Малкият и средният бизнес в България повече от всякога се нуждае от протегната ръка, а от Grabo.bg апелират да я протегнем сега.  Кризата води до по-голяма безработица, по-високи цени и нестабилна икономика. Всеки от нас може да помогне за намаляване на щетите, породени от извънредното положение в страната. Един от начините за това е като се включите в кампанията “Купи и подкрепи” на Grabo.bg.

Grabo.bg е първият сайт за групово пазаруване в България, който само за няколко години създаде изцяло нов начин за пазаруване чрез ваучери. Сега кампанията “Купи и подкрепи”, която вече стартира на сайта, предлага ваучери с над 30% отстъпка за любими места за хапване или спорт, за красота или масаж. Закупувайки сега ваучер за любимо място в своя град, клиентът ще може да го ползва в удобно за него време до 30 декември 2020 година и то без допълнителни условия. От Grabo.bg обясняват, че тази навременна помощ ще спаси много от тези бизнеси от вероятен фалит, осигурявайки им някакъв оборот и възможност да поддържат заетостта на хората си. За да останем заедно - потребители и бизнес трябва да обединим усилията си в това тежко време”, апелират от компанията.

Офертите от кампанията “Купи и подкрепи” са по-различни от обичайните предлагани на сайта на Grabo.bg - те са на строго фиксирана цена и ще могат да се ползват в периода от отварянето на обекта след карантината до 30 декември. Средствата, които ще клиентът ще даде сега са гарантирани - при невъзможност за ползване на ваучера в срока на валидност, сумата ще бъде възстановена в пълен размер, без условия.

Grabo.bg призовава да останем вкъщи и да останем заедно!

Повече за кампанията и офертите можете да видите тук