/ БГ Радио
Годишни музикални награди на БГ Радио се завръщат на 27 май тази година, като обещават да бъдат по-грандиозни от всякога. Събитието ще се проведе в емблематичната зала Колодрум в Пловдив и ще предложи на публиката и изпълнителите незабравимо музикално преживяване.

Организаторите на наградите са създали впечатляваща сцена, която ще зарадва всички присъстващи. Над 40 метра сцена със 360° видимост, кръгово озвучаване на цялата зала, близо 400 осветителни тела и 200 квадратни метра видео стени, събитието ще предложи невероятно визуално изживяване за всички гости. Шест ТИР-а превозват техниката за Годишните музикални награди на БГ Радио.

За перфектното техническо изпълнение, БГ Радио се е доверило на международен екип от професионалисти. Трета поредна година над церемонията ще работи още един международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Тази година присъстващите на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 ще имат възможността да видят специалното участие на голямата Лили Иванова. 10 години след последното си качване на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Лили Иванова отново ще бъде част от най- престижното музикално събитие у нас.

Тазгодишната церемония на награждаването обещава да бъде незабравимо музикално преживяване, като ще включва изпълнения на най-големите звезди на българската музикална сцена. Специални изпълнения за церемонията ще представят Любо Киров, Миро, Мария Илиева, Графа и Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, DARA, Братя Аргирови и Тони Димитрова, Михаела Филева, Молец, Papi Hans, Дара Екимова и Тино. 

Известен със своята харизма, чувство за хумор и страст към българската музиката, домакинът на церемонията Юлиан Вергов безспорно ще добави още по-голямо измерение на едно от най-очакваните музикални събития в България.

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди 2023 на БГ Радио ще се състои на 27 май, 20:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 28 май от 22:10 ч. по NOVA.  Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg

Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

NOVA е медиен партньор на събитието.