/ NOVA
Любомир и Димитър не успяха да преборят Екатерина и Ивайло от Рибарите
Тежка буря премести Номинационния съвет на Жътварите. На сутринта прегладнели, мокри и уморени тя дадоха своя вот – с аргументи за сила и издръжливост племето изпрати Любомир на Арената, а вторият им избор беше Димитър – според тях битката ще помогнала да овладее емоциите си.

Изпитанието за спасение беше изцяло свързано с баланс и концентрация. Изписването на думата „Спасение” на дъска, която играчите трябваше да балансират през цялото време посредством въже, се видя лесна работа на всички.

NOVA

От началото на битката превъзходство имаше Екатерина с добър баланс и голямо търпение, тя успя да надвие и тримата мъже. Въпреки желанието ѝ, което тя не скри по време на играта, Ивайло да загуби и да се озове и на следващата битка за елиминация, той завърши втори. Двамата Рибари си тръгнаха като победители, а Катя с 50 златни гроша по-богата. Любомир и Димитър ще се изправят един срещу друг в решаващ дуел в утрешния ден.

Двамата номинирани бяха посрещнати с усмивки и огромна доза съжаление от съотборниците си. При Рибарите само Ивайло беше поздравен за победата, а Екатерина получи заявки за следваща номинация.

След успешното представяне на битката Катя трябваше да се погрижи и за успеха си в тайната мисия да проникне в Резиденцията, където Ловците вечеряха. В желанието си да разсее и баламоса съплеменниците си, докато са на масата сестра ѝ Йоанна подхващаше всевъзможни теми, но в крайна сметка планът им успя.

Ще сподели ли Екатерина придобивките с племето си и кой ще е новият напуснал приключенското риалити?

Гледайте утре вечер от 21:00 ч. в епизода на „Игри на волята: България”