/ NOVA
Миналото все повече напомня за себе си и разкрива шокиращи истини, които нажежават обстановката в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

След среща между Борис и бивш съкилийник на Драго от затвора, изплува дълбоко пазена тайна, която компрометира отношенията в семейството на следователя.

Какво е скрила Лора от Борис, което изважда на дневен ред отдавна заровени съмнения? Без самата тя да съзнава, Драго опитва да дърпа конците на представлението и я провокира по безмилостен начин. Ще отговори ли на провокацията жената на Борис и ще бъде ли въвлечена в среща с човека, срещу когото толкова я е страх да се изправи? Същата участ дебне и Велин, който е следващата мишена на завърналия се Драго. По какъв начин украинският бизнесмен с фалшива самоличност ще се докопа до баща си и каква е целта му?

Междувременно, нечии задкулисни игри съвсем объркват нишката на разследването, което се води в ГДБОП срещу престъпните схеми на Денис Топал. На отдел

“Наркотици” е подхвърлена информация за пратка с амфетамини по сухоземен път. И докато Гаврилов веднага дава зелена светлина на акцията, Борис и Калин ще се усъмнят, че всичко изглежда много лесно. Следователите подозират, че някой се опитва да отвлече вниманието им, като натиква в ръцете им собственика на соковете “Бамби“ – Бисер Ананиев. Когато става ясно, че е отзовано и разследваното от тях украинско пресаташе, Борис и Калин вече са сигурни, че в отдела има къртица. Те ще започнат да подлагат на тестове своите колеги, но ще стигнат ли до предателя?

олеми проблеми се задават и за Ива – съдружничката на Лора в агенцията. Изчезналата хостеса Росица се появява в окаяно състояние, след като е била малтретирана от влиятелен бизнесмен на ВИП-парти, организирано лично от Ива. Полицейската съпруга е в шок и бърза да се срещне с момичето, за да се опита да купи мълчанието й. Ива е силно притеснена, че може да влезе в затвора, ако се разчуе за тайните партита с платени компаньонки, които е осигурявала. Готова ли е Роси да забрави преживения ужас срещу определена сума пари или ще съдейства за залавяне на насилника и всички замесени?

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден, от 22:30 ч., в ефира на NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.