/ NOVA
Любомир продължава напред в най-екстремното шоу у нас
Мащабно и многокомпонентно изпитание изправи един срещу друг двама силни войни от едно и също племе за първи път във втория сезон на „Игри на волята: България“. Любомир и Димитър от Жътварите демонстрираха комплексни умения и добре обмислена стратегия в зрелищния елиминационен двубой.

Въпреки огромното желание за победа на двамата, Любомир не загуби присъствие на духа нито за миг и спечели битката, запазвайки мястото си в надпреварата.

NOVA

Първата задача на двамата номинирани беше да изберат своите Съюзници, които могат да им спечелят предимство в елиминационната битка. Любомир гласува доверие на Джералдин, а Димитър се спря на Сюзън. Двете дами трябваше да се справят с подреждането на сложната Ханойска кула, а най-голямото оръжие в изпитанието бяха умовете им. Победител стана Джералдин, която оправда доверието на съотборника си Любомир и спечели 30 гроша за себе си.

NOVA

Мъжката битка за оцеляване между играчите включваше преминаване през много препятствия, преодоляването на които ги отведе до различни елементи от въдица. След като събраха и сглобиха всички части от нея, Любомир и Димитър трябваше да „уловят“ сложени върху голяма риба малки котви. Предимството, спечелено от Джералдин, очакваше Любо в последната фаза на играта, където той извади 9 вместо 10 котви с въдицата. Предимството и безупречната стратегия му донесоха победата и така Димитър напусна приключението.

NOVA

„Не съжалявам за абсолютно нищо и съм щастлив, че бях тук.. Ако участието ми в „Игри на волята“ беше пиеса, нейното име щеше да бъде „Истинският живот на един добър човек“, сподели актьорът Димитър след като напусна предаването.

Поредна териториална битка очаква трите племена в понеделник. Какви ще бъдат новите стратегии за победа на Рибарите, Жътварите и Ловците и как ще бъдат разпределени силите през новата седмица?

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.