АБВ Поща
АБВ Поща / NOVA
Сайтът, част от портфолиото на Нетинфо, спечели златен медал QUDAL
АБВ Поща, платформа на Нетинфо, бе отличена със златен медал за качествено съдържание QUality meDAL Bulgaria MILLENNIALS 2018/2019. Резултатите са от независимо пазарно проучване, проведено през юни 2018 г. от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) чрез онлайн гласуване сред 1200 участници на възраст от 18 до 37 г., т.нар. милениали. В рамките на изследването анкетираната демографска група е посочила АБВ Поща като уебсайтът с българско съдържание, който предлага на потребителите първокласно качество.

златен медал
NOVA

“Наградата QUDAL е поредното важно признание за Нетинфо. Фактът, че анкетираните потребители са отличили АБВ Поща с медал за първокласно качество е не по-малко ценен за нас от доверието, което 2,5 милиона потребители ни гласуват с тяхната лична и професионална комуникация“, коментира маркетинг мениджърът на Нетинфо Станислав Пенович.

Медалите на QUDAL се присъждат на базата на независимо пазарно проучване. Въпросите, зададени на анкетираните, са формулирани с отворен край. Така потребителите могат свободно и според техните лични впечатления да посочат коя компания/продукт според тях е символ на най-високо качество в съответната категория.

С над 2,5 милиона потребители, вече 19 години АБВ Поща изпълнява мисията да свързва хората по целия свят. Възможностите на платформата са съобразени с последните тенденции в потребителските навици и предпочитания, а мобилното приложение осигурява достъп навсякъде през целия ден.

Още информация за АБВ Поща може да откриете в блога на услугата.