/ Gulliver/Getty Images
Обичаната актриса Упи Голдбърг разкри в телевизионно интервю, че тя и мениджърите на проекта "работят усърдно" по трети филм на „Sister Act 3“, съобщи „Контактмюзик”.

64-годишната актриса изигра Делорис Ван Картие в оригиналния филм от 1992 г. и продължението му "Сестра акт: Обратно в навика" и разкри, че мениджърите "работят усърдно" по проект, който ще я върне обратно в главната роля.

Упи каза пред Джеймс Кордън в „Късното късно шоу на Кордън“: „Дълго време повтаряха, че никой не иска да гледа продължение. И наскоро се оказва, че това може да не е вярно. Хората може да искат да го видят”.

"Така че ние работим усърдно, за да се опитаме да разберем как да съберем бандата и да се върнем на екран", сподели Голдбърг.  "Забавно е и се чувстваме добре. И знаете ли, никой не е луд. Просто слушайте - лошо пеене, после - страхотно пеене, добро пеене и на всичкото отгоре – направено от монахини. Какво по-добро от това?", шегува се носителката на Оскар. 

"Ние непрекъснато просим пари за филма от „Дисни”. Те са решили, че ще тръгнат в различна посока със" Sister Act ". Така че няма да бъде" Sister Act 3 ", това ще бъде чисто ново издание на "Sister Act" и предполагам, че ще изиграя една сцена и така ще кажат, че съм била част от филма", разкри още Голдбърг.
БГНЕС