Три момчета и три момичета на финала на „Големите надежди”
Три момчета и три момичета на финала на „Големите надежди” / Нова тв

Три момчета и три момичета ще се борят за титлата „Голямата надежда" на България на финала на „Големите надежди". Александър, Павел, Радко, Кристиана, Преслава и Мариам, ще блеснат за последен път на сцената в сряда, 4 юни, 20.00 ч. по Нова, за да докаже всеки един от тях, че заслужава да бъде победител.

Песни на Ахат, Георги Христов, Майкъл Бубле, Лара Фабиан и много други български и световни изпълнители са подготвили талантите. Как обаче ще бъде избран победителят? Всяко едно дете ще изпълни по една песен, след което зрителите ще определят кои три деца да продължат напред към финалната права. С изпълнение на втора песен, децата от великолепната тройка ще затруднят максимално публиката в избора им на най-голямата надежда.

От избраните три деца отново зрителите ще определят кой заслужва да спечели голямата награда - Обучение в академията на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул, участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy и парична награда в размер на 30 000 лв.

Малкото момиченце с големия глас - Преслава Петрова; българската Лара Фабиан - Кристиана Асенова; стипендиантът на фондация „Димитър Бербатов" Александър Танев; Радко Петков, който вече имаше удоволствието да пее на една сцена с Веселин Маринов; компютърният спец Павел Матеев, и голямата надежда на Велинград Мариам Маврова - всички те ще влязат в музикална битка за последен път, но само един от тях ще превземе сърцата на зрителите и ще бъде коронясан с титлата „Голяма надежда" на България.

Кой ще бъде шампионът на „Големите надежди" - отговорите от Големия финал, утре, 20.00 ч. по Нова.