Том Ханкс
Том Ханкс / Gulliver/Getty Images
Том Ханкс изненада булка пред хотел в Питсбърг, като позира щастливо с нея.

Актьорът поднесе на булката изненадата на живота ѝ като я помоли да се снима с него. "Той каза нещо от рода на: "Здравейте, аз съм Том Ханкс. Искам да се снимам с вас. Веднага замръзнах, огледах се, не знаех какво да правя", разказва младата жена пред местна медия.

Грейс Гуолтни разказва, че 65-годишният актьор се приближил до тях пред хотел Fairmont в центъра на Питсбърг, когато тя и шаферките ѝ се готвели да тръгнат за церемонията. "Всички полудяхме! Шаферките слязоха от лимузината, той позира с тях и след това поздрави всички. Беше толкова забавно, разказа сватбеният фотограф Рейчъл Роуланд.
 
"Започна да ми говори и ми казва: "Ти си толкова красива. Толкова съм щастлив за теб". Той ми говореше на ухото... мислех си за "История на играчките" , добави булката през смях. В друго интервю фотографът казва, че Том Ханкс е бил "точно толкова прекрасен и очарователен, колкото си представяте", и разкрива, че съпругата му Рита Уилсън, която също е присъствала, "също се е снимала".



Булката била толкова приятно изненадана от срещата, че не могла да се въздържи да не разкаже за случилото се на партньора си Люк малко преди сватбата им.
 
"Имахме момент преди церемонията, в който се държахме за ръце, гръб до гръб, така че не можехме да се виждаме", разкрива Грейс Гуолтни. "Люк, току-що се запознах с Том Ханкс", е казала тя.

Двукратният носител на "Оскар" не за първи път участва в снимки със съпрузи. През октомври миналата година той изненадва двойка, която току-що си е казала "да" на плажа в Санта Моника, Лос Анджелис.
БГНЕС