Звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Те са готови да платят милиони за своя мечтан дом, а повечето притежават имоти и в Европа. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 показва луксозните къщи на звездите в Европа:

Виктория и Дейвид Бекъм


Двамата споделят живота си между Англия и САЩ. Въпреки това, когато имат нужда от почивка, те отиват в къщата си във френското село Баржемон, в близост до Лазурния бряг. Но през 2016 г. Виктория и Дейвид обявиха къщата за продан за €2.75млн.


Анджелина Джоли и Брад Пит

Шатото им в Южна Франция разполага с 35 стаи и струва $60млн. Освен това в имението има басейн, огромна градина, фитнес и звукозаписно студио. Тази къща стана световно известна, тъй като двамата се ожениха там през 2014г. След като обявиха, че ще се развеждат през 2016г. Джоли и Пит съобщиха, че ще продадат имението.
 
Мадона

Изглежда, че певицата колекционира къщи в Обединеното Кралство. Към този момент тя притежава шест, последната от които се намира в престижния квартал Notting Hill в Лондон.

Мадона дом
Gulliver/Getty Images

Джони Деп

През 2001г. актьорът и тогавашната му съпруга Ванеса Паради си купиха къща на 25 км от малкото пристанище в Сен Тропе. Имението включва няколко сгради, като къща за приятели и къща за персонала. Но както повечето звезди в тази класация, през 2015г. той обяви имението за продан за 23млн.евро.

Лейди Гага

Певицата притежава къща в Единбург, която е купена за $13млн. Тя е построена през 17 век, а в нея има повече от 60 стаи.

Елтън Джон

Певецът притежава огромна къща около Ница, Франция. Тя е построена през 1920г., а днес тя приема гости като херцогът и херцогинята на Съсекс.

Елтън Джон
Gulliver/Getty Images


Натали Портман

Съпругът на актрисата е директор на Парижката опера и не е изненада, че тя има къща в Париж.

И още:

Лукс, разкош и грандомания: Най-скъпите звездни имения (ВИДЕО)

Анджелина Джоли има нов дом

Ето кои са най-скъпите жилища в света (ВИДЕО)