Съпругът на Ейми Уайнхаус освободен от затвора
Съпругът на Ейми Уайнхаус освободен от затвора / снимкa: БГНЕС

Съпругът на Ейми Уайнхаус, Блейк Фийлдър-Сивил излезе от затвора, за да се подложи на дезинтоксикация, съобщи БГНЕС. В началото на годината той беше осъден на 27 месеца затвор и излежаваше присъдата си в затвор в Съфолк (Англия).

Самата Ейми Уайнхаус не присъстваше на освобождаването на съпруга й, защото в момента се лекува от бъбречна инфекция. Двамата трябва да се срещнат в края на седмицата.

По-рано днес стана ясно, че Ейми Уайнхаус има нов ментор – продуцентът на Майкъл Джексън, Куинси Джоунс. Певицата се срещнала с него през юни по време на концерта за рождения ден на Нелсън Мандела в Лондон.

Първоначално се носеха слухове, че певицата работи с продуцента Марк Ронсън по записването на парче за новия й албум, посветено на Куинси Джоунс. Но в действителност тя работи директно с него по новия си проект. „Куинси я взе под крилото си и я върна в правия път. Те работят заедно по един-два проекта и ако има някой, който може да спаси талант като Ейми, това е Куинси Джоунс“, споделя източник пред британския в. „Дейли Телеграф“. Говорителят на Ейми Уайнхаус потвърди информацията. „Те се срещнаха на концерта за Нелсън Мандела това лято и говориха. Тя му е голяма фенка и чувствата са взаимни“, заяви той.