Сълзи от болка и безсилие в къщата на VIP Brother
Сълзи от болка и безсилие в къщата на VIP Brother / снимки: Нова телевизия

Само няколко часа преди големия финал силни емоции ще завладеят Къщата. Всички Съквартиранти ще проронят сълзи не само от щастие, но и от болка и безсилие.

Последната им мисия „Всички във филма" безспорно ще бъде най-тежката в целия сезон на шоуто. В Къщата ще влязат най-близките им и любими хора, но вместо да ги прегърнат, звездите ще трябва да останат напълно неподвижни.

Дали ще се справят с последната мисия или емоциите ще им попречат да се преборят с трудната задача, предстои да разберем.

Сълзи от болка и безсилие в къщата на VIP Brother
netinfo
На полуфинала снощи, зрителите на Нова решиха Кристина Димитрова и Люси Иларионов да заемат съответно 7-мо и 6-то място. По този начин финалната петица вече е ясна.

В петък в 20.00 часа по Нова Ернестина, Гъмов, дует „Ритон", Кичка и Джино ще се борят за титлата „Любима звезда на България".

Кои звезди напуснаха VIP Brother и кои остават на финала?

Всеки финал е време и за равносметка. Довечера ще видим как Съквартирантите ще се замислят върху собственото си представяне в Къщата и ще анализират най-емоционалните си моменти. Предпоследната вечер във VIP Brother ще се окаже и вечерта на неочакваните обрати. Доскорошните врагове ще си подадат ръка, ще се прегърнат и ще си простят.

Сълзи от болка и безсилие в къщата на VIP Brother
netinfo
Само два дни след големия финал на VIP Brother 2015 Къщата ще приеме новите си обитатели. Този понеделник риалити звездите, познати на зрителите от предишни сезони на VIP Brother, както и от други предавания, ще се впуснат в приключението.

Продуцентите обещават сензационен сезон не само заради самите участници, които са най-популярните в All Stars сезон до момента, но и заради факта, че става въпрос за хора, които вече са минали през това и други предизвикателства, с невероятен хъс са стигали до финал и дори са ставали победители. Именно това различава All Stars сезоните от останалите сезони на VIP и Big Brother - те са битка не само на характери, но и на стратегии. Всеки участник приема пребиваването си като втори шанс за победа, има изградена и подобрена стратегия и вече знае точно как стоят нещата вътре в Къщата.

Сълзи от болка и безсилие в къщата на VIP Brother
netinfo

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.