Кои звезди напуснаха VIP Brother и кои остават на финала?
Кои звезди напуснаха VIP Brother и кои остават на финала? / снимка: Нова тв

По време на лайфа в понеделник видяхме как Люси разкри на Джино опита за конспирация от страна на Кичка. Пред Big Brother Бодурова категорично отрече това да се е случвало. Певицата нарече Люси „интригант", а той се защити, че може да е всякакъв, но не е лъжец. И двете страни се кълняха в честност, но някой от двамата все пак лъже. Пред Джино режисьорът направи точна възстановка на събитията. По-късно пък Кичка директно обвини Люси, че той всеки път й прави знаци и намеци във връзка с предстоящите номинации, но тя е мълчала, за да го защити.

Ернестина смята, че най-накрая е схванала играта - който не е нагъл и нечестен, губи. Двамата с Гъмов са твърдо решени да си останат „рицари, борещи си за истината", дори и с риск да не спечелят формата.

В началото на лайфа тази вечер станаха ясни първите трима сигурни финалисти.

Най-голяма зрителска подкрепа получиха Кичка Бодурова, Гъмов и Джино и те остават да се борят за титлата „Любима звезда на България".

За мястото си на финала ще се борят Люси, Ернестина, Кристина, Катя и Здравко от „Ритон".

Своите въпроси към застрашените от изгонване зададоха коментаторите в студиото. Четиримата полуфиналисти видяха и своите най-добри моменти в шоуто.

В края на вечерта зрителите решиха кои са звездите, които ще напуснат завинаги Къщата. На почетната седма позиция застана Кристина Димитрова, а шести от шоуто си тръгна Люси Иларионов.

Пред Ники Кънчев певицата сподели, че по време на престоя си в Къщата е разбрала, че човек е добре да има приятели и съмишленици. Режисьорът пък продължава да устоява позицията си „Бъди такъв, какъвто си" дори и след участието си в Big Brother.

За достоен победител Люси посочи Джино, а Кристина - Гъмов или Джино.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.