Херцогинята на Кембридж Кейт многократно е показвала, че умее да бъде стилна и красива даже и по време на събития, изискващи семпло, строго и обрано облекло.

Във връзка с обществените и задължения като член на кралското семейство, на Кейт често ѝ се налага да присъства на събития като военни паради, възпоменателни чествания, срещи с ветерани и други подобни. В много от тези случаи тя залага на облекло, съчетаващо изчистените форми, пастелните цветове и декоративните елементи на британските военни и военноморски униформи.

Ето някои от нейните най-запомнящи се визии, излъчващи строга красота, които подбра каналът Royal News във vbox7. Една от последните ѝ появи в подобен стил бе на 11 февруари, когато заедно с принц Уилям, принц Чарлз и съпругата му Камила, посетиха медицински център за рехабилитация на военнослужещи. За това събитие Кейт бе заложила на връхна дреха Alexander McQueen (1532 долара), вдъхновена от военноморските униформи, която бе съчетала с пола в същия цвят и черни велурени ботуши Ralph Lauren. Тя бе съчетала това облекло с дамска чантичка Wicca Mini Satchel (1245 долара) отново от Alexander McQueen. Малко по-рано тази година, на 15 януари, Кейт се появи с това тъмно зелено палто на Alexander McQueen, правено по поръчка. То отново бе в строг, консервативен стил, вдъхновен от формите и цветовете на военните шинели. Тя бе съчетала тази визия с черни обувки на ток от Gianvito Rossi ($695) и черна кожена чантичка от Aspinal of London ($725 ).

Gulliver/Getty Images

Най-красивите есенни визии на Кейт Мидълтън (ВИДЕО/СНИМКИ)

През 2018 г., докато беше бременна с третото си дете, Кейт се появи с палто в подобен стил, правено отново по поръчка, но този път от Dolce and Gabbana.

Gulliver/Getty Images

През пролетта на 2017 г., в един и същи ден, Кейт трябваше да се появи на две важни събития - военна церемония на ирландските гвардейци по случай деня на Свети Патрик и среща с френския президент Франсоа Оланд. Тя се появи със зелено палто от Catherine Walker, което пасваше перфектно и за двете събития.

Gulliver/Getty Images

Година по-рано Кейт се появи с палто Alexander McQueen, което се съчетаваше идеално с униформите на кадетите от британските военновъздушни сили. Бледосиният му цвят наподобяваше цвета на нашивките на кадетите, а изчистените му форми подсилваха ефекта за идентичност с военните униформи. Кейт носеше това палто и на военна церемония в Нова Зеландия през 2014 г.

Gulliver/Getty Images

Един от любимите тоалети на Кейт, издържан в подобна военна униформена стилистика, е този комплект от блуза и пола, който отново е с марката Alexander McQueen. Тя го е обличала поне три пъти на различни обществени събития. За първи път Кейт се появи с него през август 2011 г. в Бирмингам, за среща свързана с безредиците станали в града през същата година. През 2014 г. тя отново го облече за събитие свързано с проект за реставрация военно-исторически забележителности. Херцогинята се появи с него и на събитие през 2016 г.

Gulliver/Getty Images

Една от първите и появи в подобна, вдъхновена от военните униформи стилистика, бе през 2011 г., по време на военна церемония в Лондон, когато Кейт се появи в това палто на Alexander McQueen, правено по поръчка.

И още:

Есенното настроение завладя гардероба на Кейт (СНИМКИ)


Уроци по стил от ослепителната Кейт (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън е невероятно секси в рокля на Erdem (СНИМКИ)

Две визии с една рокля: Прелестната Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук