Още преди да започне TopQueen сезонът обещаваше да е искрен, смислен, емоционален и с послание. И още във втори епизод на уеб риалитито видяхме, че това ще бъде именно така.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔛👑👄⭐ НОВ ЕПИЗОД! ⭐👄👑🔛 ЛИНК - в стори и био! :) Мислите си, че познавате Ангелите на Megz? Този епизод ще ви ги покаже такива, каквито никога не сте ги виждали! 😱🎬👍📸 В първия си ден в Къщата, момичетата получават истински емоционална задача, която предизвиква сълзи в очите на всички и изважда наяве най-дълбоките им и съкровени тайни и желания! 😱 Всяка от тях трябва да направи своя Карта на мечтите, като бъде максимално искрена и истинска... дали обаче всяка е способна на това? 🤔⭐🔝⏬ ГЛЕДАЙТЕ! Photo by: @phbyzaharinov

A post shared by TopQueen (@topqueenbg) on


В него участничките трябваше да направят карта на мечтите си с помощта на изрезки от списания.

Изненадващо или не всички момичета признаха, че имат една мечта, която ги свързва - да имат здрави, щастливи семейства и дечица.
 
Всички тези признания бяха направени с много сълзи и емоции. И няма как, когато човек разкрива най-искрените си и интимни мечти.
 
От всички Ангели на Мегз обаче Нора Недкова се различи най-много. Именно заради това тя отново стана повод за полемики в социалните мрежи. Каналът "VIP Virals" във vbox7 разказва:
 
На своята карта на мечтите Нора Недкова беше залепила снимка на Дженифър Лопез, която е неин идол, защото е съвършена по визия и с годините е доказала, че може всичко.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


Също така Нора призна, че мечтае да се омъжи за човек на високи позиции.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☂️☂️☂️

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


Нора Недкова обаче постави на първо място пътуванията. Плеймейтката сподели, че иска да обиколи целия свят, ако можела да пътува всеки ден, би го направила.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


За личния си живот повече не коментира, а простичко каза, че всичко друго е "с времето си".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good M☕rning #greece #greeceislands

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


И като обобщение Нора допълни, че иска да бъде принцеса, въпреки че и сега е. Смело мечтае за принца, но не такъв в бели доспехи, а мъж, който да уважава нея и личното ѝ пространство, с когото да създаде семейство, но след като си поживее.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук