Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA
Грандиозен медиен скандал и шокиращи новини променят намеренията на героите в следващите епизоди на „Братя“, а тази седмица ще се излъчи и финалният епизод от четвъртия сезон на криминалната драма по NOVA. Новината, че съпругата на вече избрания столичен кмет Филип Карамитев е арестувана за трафик на оръжия в Дубай, се разнася мълниеносно из българските медии. Коя е причината за най-голямото поражение в живота на Юлия, има ли начин да се измъкне невредима и какви ще са последиците за семейство Карамитеви от скандалния арест?

Денис също получава шокиращо известие, което налага вземането на спешни решения от негова страна. Брат му се опитва да помогне в драматичната ситуация, защото само бързите действия могат да спасят един човешки живот, заложен на карта. Топал и Акарди отново влизат в ожесточено състезание с времето и всяка една минута може изцяло да промени събитията. Но самият Сандо също се намира в изключително опасно положение, след като става ясно, че адвокат е осигурил възможността на Андреев да стане настойник на малката Сара като неин биологичен баща. Така Радо затваря пътя на Гери към 8-годишното момиченце и изцяло променя плановете ѝ със Сандо. На какво е готова, за да бъде със своята дъщеря?

Симо вече е напълно наясно със себе си. Стигнал до крайност заради болката от трагичната загуба на баща му и застанал с пистолет в ръка срещу враговете, той осъзнава, че заради омразата може да загуби собствената си личност и всичко, в което е вярвал. Критичният инцидент го отрезвява и връща към действителността. Младежът предупреждава майка си, че инспектор Черкезов знае всичко за престъпните схеми, в които двамата са се забъркали и твърдо заявява, че е решил да направи самопризнания в ГДБОП. Симеон призовава Ива да стори същото, като се опитва да й обясни колко заслепена изглежда отстрани и какви морални граници пристъпва в желанието си да отмъсти на всяка цена. Как ще постъпи Йосифова и какъв смел и много рискован ход ще предприемат Поли и Симо, за да помогнат на полицията?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.