Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA
Много напрежение и нови обрати очакват зрителите тази седмица в сериала „Братя“, а в петък (23 април) ще бъде излъчен и двоен епизод на криминалната драма по NOVA. Смъртта на Благоев преобръща ситуацията и заплашва не само оръжейния бизнес на Топал и Акарди, но и личната им сигурност. Двамата са наясно, че в сейфа на починалия висш държавен служител има документи, с които двамата могат да бъдат несправедливо обвинени за смъртта му, както и информация за множество нелегални сделки с оръжия. Денис и Сандо имат един единствен шанс – да откраднат сейфа и да унищожат уликите. Но това е изключително трудна и свръхопасна задача, която може да ги вкара право в затвора.

Радо Андреев също е силно притеснен за съществуващи улики срещу него, защото научава чрез Ива, че полицаите вече разполагат с необходимите доказателства, за да бъде издадена заповед за ареста му. С какво разполагат в отдел „Наркотици“, ще успее ли инспектор Черкезов да реализира плана, по който отдавна работи, или има начин Радо отново да се измъкне?

Акарди все още не може да осмисли новината, че приятелката му има 8-годишна дъщеря. Измъчват го хиляди мисли и не е сигурен как трябва да реагира в тази сложна ситуация. От една страна, той обича Гергана, но й е сърдит, че толкова време умишлено е крила този важен факт от него. От друга страна, Сандо напълно осъзнава истината, че все още не е готов да стане родител и страховете му взимат връх. Най-смазващото усещане, което го преследва, е, че може да се окаже толкова лош баща като Филип. Кое може да му помогне за взимането на решение и дали връзката им с Гери има бъдеще?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.