Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA
Опасно посегателство пренарежда картите и взаимоотношенията тази седмица в „Братя“, а в петък (6 май) ще бъде излъчен и двоен епизод на криминалната драма по NOVA. Кървавият атентат срещу един от героите предизвиква бурна реакция – мистериозното престъпление е строго осъдено от медиите, а вълна от съпричастност залива обществеността. Какво ще се случи с жертвата на покушението, кой е неговият извършител и как последствията от атаката ще предизвикат пълен обрат в действието?

Междувременно Мая продължава да се чувства подценена и оскърбена от Ива, която досега е считала за близък човек. Това провокира у нея огромно разочарование и така се ражда идеята да създаде свой нов план, с помощта на който двамата с Велин ще поемат по нов житейски път. Мая умело крие новите си тайни начинания, но изненадата ѝ е огромна, когато случайно прави шокиращо разкритие в документацията на фирмата на Ива. Защо фактите, на които се натъква, са в състояние да я извадят извън равновесие и може ли да се променят нейните намерения?

Колкото по-близо се приближава инспектор Давидова до истината за убийството на Калин Йосифов, толкова повече се увеличава опасността за живота ѝ. Елена го осъзнава, но смело продължава с разследването, което я превръща в постоянна мишена за смъртоносни заплахи. Следващата атака срещу нейната личност е в ход и я поставя в огромна опасност. Ще се спаси ли полицайката от показното нападение, целящо оттеглянето ѝ от драматичния случай, или ще бъде възпряна завинаги?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.