Черешката на тортата
Черешката на тортата / NOVA
Приятелите Изи и Емил Конрад заедно в „Черешката на тортата“по NOVA
Следващата седмица, освен телевизионния ефир, „Черешката на тортата“ ще завладее и онлайн пространството с петима топ родни инфлуенсъри.

В новите епизоди на предаването ще стане ясно дали популярните Йоана Йокко, Изабел Овчарова – Изи, Авто Нончев, Емил Конрад и младата изпълнителка Лидия се чувстват толкова комфортно в кухнята, колкото и в социалните мрежи сред почитателите си. Шеф Манчев допълнително ще предизвика въображението им с продукт, който всеки от тях ще трябва да включи към менюто си.

В понеделник почитателите на Авто Нончев ще могат да видят на едно място част от оригиналните му изобретения от коли, с които става популярен в социалните мрежи. Нончев ще припомни на зрителите първия си проект - подвижен кабрио-басейн и ще покаже нетрадиционния кокошарник в двора на дома си, отново изработен от автомобил. Освен с чудесата в гаража, той ще впечатли гостите с вкусна вечеря, която ще завърши с грандиозна изненада.

Авто Нончев
NOVA

С луксозен кокошарник ще се похвали и Йоана Йокко, която дори се е снимала с любимата си кокошка за корица на една от книгите ѝ. След 10 години живот в Белгия, Йоана е категорична, че хората там далеч не са разбирали чувството ѝ за хумор, с което е известна сред родните си почитатели. Пътешественик по душа, който е обиколил голяма порция от света, Йоко ще комбинира различни стилове и националности в менюто си и ще впечатли компанията с оригинални подаръци от собствената ѝ градина.

Йоана Йокко
NOVA

В сряда певицата Лидия ще приготви морска вечеря, която приляга на една истинска бургазлийка. Личната ѝ история, че мечтите се сбъдват, когато работиш здраво и не се отказваш, вдъхновява много от почитателите ѝ. Тя пее от 7-годишна и освен на музикалната сцена, артистичността ѝ намира изява още в уеб сериали, филми и клипове. За крехките си години, тя вече има и голям брой издадени песни, които Йокко ще обещае да зареди в плейлиста си при следващо пътуване.

Лидия
NOVA

В „Черешката на тортата“ Емил Конрад за първи път ще опита морски дарове. Той е цар на соло изявите в социалните мрежи, но за приготвянето на вечерята ще разчита на своята половинка в живота. Един от първите влогъри в България ще готви в кухнята, която сам е направил, защото освен в рисуването и писането на книги, намира себеизява и в интериорния дизайн. В типичния си стил Конрад ще провокира шеф Манчев, а какви ще са последствията, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 ч. по NOVA

Емил Конрад
NOVA

В края на седмицата Изабел Овчарова, позната на зрителите на NOVA и от Hell’s Kitchen”, очаквано няма да срещне особени затруднения в кухнята. Вечерта ще започне със специално питие „Синя мистерия“ и ще продължи с вълнуващите специалитети „Меден мързел“ и „Колелото на късмета“. Към гостите обаче ще се присъедини и един многокрак посетител, който ще опита да саботира вечерята – случка, която Изи ще обещае да разкаже в следващата си книга, която този път ще бъде кулинарна.

Изабел
NOVA

Въпреки че са любимци за хилядите си последователи, звездните участници не бива да забравят, че „лайкове“ в „Черешката на тортата“ раздава единствено шеф Манчев. Кой ще заслужи почетния плакет?

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20:00 ч. в ефира на NOVA.