Шампионката в Dancing Stars Дорина се запозна с таекуондото
Шампионката в Dancing Stars Дорина се запозна с таекуондото / Нова тв

В седмицата на любовта в Dancing Stars Антон запозна Дорина с неговата първа любов - таекуондото и децата. „Не е лесно с танците, но сега ще проверим как се справя Дорина с бойните изкуства", сподели световният шампион по таекуондо Антон Касабов. Той заведе Дорина при малките бъдещи шампиони и й показа как протича един негов ден. Антон има школа за деца в Лос Анджелис, където тренира наследниците на Дейвид Бекъм и Никълъс Кейдж.

„Мечтая да бъда като децата - те са много чисти, искрени и се старая да запазя това в себе си", сподели холивудският красавец за работата си с децата. От 8 годишен знае какъв иска да стане, да следва стъпките на Брус Лий и да стане най-добрият в бойните изкуства в света и да стане актьор, който да ги използва в работата си.

Шампионката в Dancing Stars Дорина се запозна с таекуондото
netinfo

Как се справя Дорина с таекуондото, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова.

Сани Жекова и нейният партньор Симеон Тимов гостуваха тази сутрин в „Здравей, България" и обещаха страстна ча-ча-ча в седмицата на любовта в Dancing Stars. "Това е танцът, с който ще се сближим още повече със Симеон:, коментира Сани за нужната връзка между танцуващите двойки. Фаворит на двамата са Албена Михова и Петьо, които според тях са най-забавните в шоуто, а за най-технични посочиха Михаела и Светльо. Видеото от тяхнот гостуване можете да видите тук.

А как ще се справи Сани Жекова с позирането на модния подиум, ще видим довечера в Dancing Stars от 20.00 часа по Нова, когато тя ще вземе уроци лично от Теди Велинова.

Шампионката в Dancing Stars Дорина се запозна с таекуондото
netinfo