Първи номинации във VIP Brother 2013
Първи номинации във VIP Brother 2013 / Нова тв

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на първите номинации за изгонване от Къщата на VIP Brother. Кои ще бъдат участниците, застрашени да напуснат шоуто само няколко дни след като влязоха в него, ще се реши чрез две елиминационни игри. В тях VIP Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора.

Първата им състезателна мисия в Къщата ще подложи на изпитание общата им култура, а първият сигурен номиниран за изгонване ще бъде капитанът на изгубилия отбор. Неговите съотборници ще бъдат номинирани от всички Съквартиранти. Капитанът на отбора победител ще бъде провъзгласен за Глава на Къщата през предстоящата седмица и ще получи правото да спаси двама от Съквартирантите си от номиниране.

За физическото предизвикателство тази вечер участниците ще трябва да облекат костюми на бели и кафяви мечки и с тях да преминат през редица препятствия. Почти всички Съквартиранти във VIP Brother 2013 тренират усърдно, за да поддържат добра физическа форма. Най-усилено в Къщата обаче спортуват олимпийците Станка Златева и Тервел Пулев. Още с влизането на Станка в Къщата стана ясно, че всичките й Съквартиранти са нейни почитатели и поддръжници.

Основната линия на разделение в Къщата вече се оформят политическите и етнически конфликти сред Съквартирантите.

Първи гост коментатори в студиото на живото предаване тази вечер ще бъдат плувецът Петър Стойчев, народният представител Мартин Захариев, треньорът на националния отбор по карате Димитър Тодоранов и Джуджи от "На Кафе".