Професията разкрива тайни за сексуалния живот
Професията разкрива тайни за сексуалния живот / Thinkstock/Getty Images

Резултатите от ново проучване показват, че професионалният профил на хората разкрива много за сексуалния им живот, съобщи сайтът News.com.au.

Голямото австралийско сексуално преброяване е направено от местен сайт за запознанства сред 17 000 души, които трябвало да отговарят на въпроси за поведението им между чаршафите. Проучването показва, че 54 процента от заетите в правната сфера са най-доволни от интимния си живот.

Според резултатите близо половината от анкетираните компютърни специалисти и заетите в областта на телекомуникациите се оплакват от незадоволителен сексуален живот.

От друга страна агентите на недвижими имоти оправдават репутацията си на големи палавници - 44 процента от тях признават, че са имали над 20 сексуални партньори.

Голямото австралийско сексуално преброяване разкрива още, че 51,9 процента от австралийците предпочитат да правят секс в леглото. Със 7,1 процента второто най-популярно място за интимни страсти се оказва балконът на апартамента, следван от банята (6,6 процента) и плажа (5,8 процента).

Източник: БТА