Принцеса Шарлот
Принцеса Шарлот / Gulliver/Getty Images
По Коледа цялото кралско семейство присъства на традиционната за това време от годината литургия в църквата „Св. Мария Магдалена“ в Сандрингам. И безспорно „черешката на тортата“ бяха двете пораснали вече деца на принц Уилям и Кейт - 6-годишният Джордж и 4-годишната Шарлот. Това бе техният дебют, тъй като за първи път присъстваха на церемонията, а преди това участваха и в похода към църквата. Малкото им братче – принц Луи бе откаран директно в Сандрингам.

Кралското семейство
Gulliver/Getty Images

По време на разходката кралското семейство се радваше на любовта на хората, на щастливи усмивки, отправени поздрави и много, много цветя. Един от букетите, обаче, беше много специален. Той бе от 6-годишния кралски фен Джеймс Хедър, който заложи на красиви бели рози, опаковани съвсем семпло.

Моментът бе запечатан от камерите и моментално се превърна в най-сладкия такъв.
 

Докато Кейт и принцеса Шарлот се разхождаха сред хората, малкият кавалер подаде цветята. Херцогинята помисли, че са за нея и посегна да ги вземе, но той не й ги даде и отправи поглед към малката Шарлот. Така цветята бяха подарени с огромна усмивка на принцесата, която не ги остави до края на разходката и ги стискаше здраво.

Очевидно вече малката принцеса Шарлот има първия си обожател, а забавният клип беше публикуван в туйтър.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук