/ Getty Images
Принцесата на Монако, Шарлийн, поздрави за Коледа, като сподели три забавни снимки на княжеското семейство. Всяка от тях показва как монегаското кралско семейство прекарва тази Коледа. 

Заедно те формират най-забавния и оригинален кралски поздрав, публикуван досега, информира „Венити Феър“. 

На първата снимка, която принцеса Шарлийн сподели чрез своя профил в Инстаграм, тя се появява с принц Албер, дъщеря им Габриела и принцеса Стефани с децата й Камий Готлиб, Полин и Луи Дюкре и съпругата на последния, Мари Шевалие. 

Принцеса Шарлийн отново показва своя нов и поразителен вид по още по-изненадващ начин, събрала косата си назад върху обръснатата част от главата. 

Принцеса Стефани е избрала коледен принт, като този на дъщеря й Камий. Мари Шевалие е заложила на черно-бяла рокля, докато Полин Дюкре носи черен пуловер и поразителна червена дълга пола. Принц Албер пък е облечен от глава до пети в червено и е обут с кроксове.

Всички те позират в една от стаите на семейството в Кралския дворец в Монако пред огромно коледно дърво и принцът изглежда е станал неочакваният Дядо Коледа на нощта. 

На втората снимка, с бляскави очила и рога на северни елени, принцът позира, намигвайки шеговито с близнаците си, възхитени от трансформацията на баща им, въпреки че Габриела изглежда не е развълнувана от идеята за снимката точно в този момент. 

Третото и последно изображение е също толкова красиво и мило, колкото и предишните. Принцеса Шарлийн държи и целува своето чихуахуа Монте.

„Весела Коледа на всички наши приятели и семейства, обичам ви всички“, пише Шарлийн в този необичаен кралски поздрав.

БГНЕС