/ NOVA
Мудева и Теодора станаха част от Гладиаторите, а Оряшкова, Момчил и Михаил се присъединиха към Старейшините
Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята” 5. Мария Оряшкова, Момичил Василев и Михаил Кръстев вече са част от Старейшините, а Теодора Мудева и Теодора Маринова се присъединиха към Гладиаторите. Амазонките бяха първото изцяло женско племе в “Игри на волята” до пленяването на Пеньо Гатевски - Гатьо, Момчил Василев и Цветелин Гешов.

Победата в най-важната териториална битка грабнаха Старейшините. Те успяха да направят невероятен обрат след като изоставаха почти през цялото време. Това даде право на капитана Мартин Николов - Елвиса да избира първи. Гладиаторите останаха втори, а съмненията за саботаж от страна на Радостин Кръстев се оказаха неоснователни. Футболният съдия Крум Апостолов, капитанът на червените, обаче не оцени отдадеността на плувеца и остави брат му Михаил Кръстев при Старейшините. Второто място на Гладиаторите обаче ги изпрати на Дивата река.

NOVA

Утре вечер една срещу друга на Арената ще излязат бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по гимнастика Никол Дунев. В емоционална битка пред очите на най-близките им - дъщерята на Виолета - Денислава и бащата на Никол - Краси, те ще се борят за последния билет за екстремното риалити.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 17 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova PlayVbox7 и YouTube.