С грандиозно шоу бе отбелязан полуфиналът на третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир - „Маскираният певец“. Седмица преди дългоочаквания финал, зрителите видяха лицето под маската на един от най-любимите герои – Камъкът. На четвърто място в епичната надпревара се класира рапърът Йонислав Йотов, известен като Тото.

Той отново демонстрира забележително присъствие на сцената с изпълнения на „I Wanna Be Your Slave” на Måneskin и с хита на Genesis „I Can’t Dance”.

Топ следователите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха истински затруднени през целия сезон с разкриването на образа, а тази вечер останаха без думи след като симпатичният Камък свали тежкия костюм. Последните им предположения сочеха към актьорите Александър Сано и Наум Шопов и писателя Георги Блажев.

„Миналата година бях на тази сцена за един път и ме познаха веднага, но тази… Благодаря много за подкрепата на всички. Зная, че ако по-рано бяхте разбрали, че съм аз, нямаше да съм тук сега. Много съм благодарен и на целия екип на това невероятно шоу. Много исках да участвам в него и благодаря, че сбъднахте една мечта“, сподели Тото, след като свали маската.

Четиримата полуфиналисти - Носорогът, Камъкът, Гъбарко и Госпожицата, изпълниха по две песни в дванадесетия епизод на мистериозното предаване. Всяка от маските бе подложена на тежък разпит лично от звездните следователи. Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев имаха по две минути, за да измъкнат ценна информация от тайнствените герои. Въпреки завоалираните отговори, Панелът все пак успя да събере достатъчно важни данни за популярните личности, скрити зад атрактивните костюми.
На сцената отново се завърна герой от минал сезон на „Маскираният певец“ – Очите. Под специалната гост-маска този път се криеше не Поли Генова, а актьорът Мариан Бачев. Експерт-детективите заподозряха, че под костюма може да са актьорите Георги Низамов и Влади Априлов или телевизионният водещ Драгомир Драганов, но бяха далече от истината.

„Много се радвам, че не ме познахте. Не участвам в риалити формати, но този е по-специален за мен и нямаше как да откажа на поканата на Маги Халваджиян“, каза Мариан Бачев.
Следващата седмица предстои пищен финал на третия сезон на „Маскираният певец“. Финалистите, които зрителите определиха, са Госпожицата, Гъбарко и Носорогът. Кои песни ще изберат да изпълнят? Коя маска ще грабне триумфалната победа? – зрителите ще разберат следващата събота (4-и декември) от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.