/ Guliver/Getty Images
Великолепната кралска особа Кейт Мидълтън винаги успява да впечатли света със своите рокли. Милиони жени по света се опитват да й подражават.

Guliver/Getty Images

Тя е една от модните икони на Обединеното кралство. Нейното поведение в обществото й донесе обичта на милиони.

Принц Уилям се радва на щастлив брак с херцогинята на Кембридж и щастието им личи при всяка дена тяхна поява на събития и пътувания. Те успяват и перфектно да съчетават тоалетите си.

Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин, както и децата им - принц Джордж и принцеса Шарлот, разгледаха хеликоптери H145 и  H135, преди да отлетят към Великобритания от летището в град Хамбург. Семейството бе на тридневно посещение в Германия., Хеликоптерите изглежда очароват принц Джордж, докато сестра му Шарлот като че ли не споделя неговия ентусиазъм по отношение на машините.
Guliver/Getty Images

ВИЖТЕ ОСЛЕПИТЕЛНИТЕ РОКЛИ НА КЕЙТ (СНИМКИ)

Безупречният стил на Кейт, успешното съчетаване на строгите кралски правила и дворцовата мода я правят една от най-обичаните кралски особи в света.

Тя е любимка дори на критици, които винаги остават изумени от безупречния й стил. Кейт има семпъл и класически стил, когато става дума за грим и прическа, залага най-вече на естественото излъчване. Шапките са част от аристократичния облик на хората със синя кръв. Кейт Мидълтън не изневерява на британските традиции и често добавя ефектна, но много стилна шапка към тоалета си.