Никълъс Кейдж
Никълъс Кейдж / NOVA
Актьорът сподели за черепа на тиранозавър, който той закупи през 2007 г.
Световноизвестният екранен любимец Никълъс Кейдж се вдъхновявал в актьорската си игра в лентата "Призрачен ездач: Духът на отмъщението" от кобрите, пише сайтът Контактмюзик.

И четвъртият брак на Никълъс Кейдж вече е история

По думите на екшън героя, той имал на разположение две кралски кобри, които се опитвали да го хипнотизират. "Отначало те ми показваха гърбовете си, след което се нахвърляха. Точно по същия начин аз действах, когато се снимах в образа на Призрачния ездач. Кобрите се опитват да те вцепенят, като се приближават странично. Така правеше и моят екранен герой, преди да нападне. Животинките са много добър извор за вдъхновение", отбелязва Кейдж.

Какво се случва в живота на Никълъс Кейдж?

Актьорът разказа и за черепа на тиранозавър, който той закупи през 2007 година. Фосилът беше върнат в Монголия, след като се разбра, че е бил откраднат. "Това беше една моя доста неудачна покупка, за която похарчих 276 хил. долара. Сдобих се с черепа на законен търг, но след това разбрах, че е бил изнесен нелегално от Монголия и трябваше да го върна. Беше естествено да бъде изпратен там, където е бил открит. Но аз така и не получих парите си обратно!"

И още:

Звездите и техните странни хобита (СНИМКИ)

Никълъс Кейдж е на път да загърби актьорството

Най-шокиращите звездни раздели на 2016 година (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА