/ iStock/Getty Images
Някога питали ли сте се какви мисли и желания се въртят в мъжкия мозък? Разбира се, че сте се чудили и със сигурност не е било никак лесно да намерите отговор на този въпрос. Твърди се, че мъжете не са чак толкова сложно устроени същества и е лесно да разкрием базовите им нужди и желания, но дамите най-добре знаят, че няма нищо просто и лесно, когато става въпрос за мъж, който има силата да ни подлуди, пише Edna.bg.

Темата за нещата, които се случват под завивките е повече от любопитна и със сигурност ни се иска да имаме повече вътрешна информация, за да знаем как да задоволим партньора си.

Е, днес ще ви разкрием няколко мъжки признания именно по тази тема - ето какво харесват и искат те от преживяванията в леглото.

Редовен секс

Колкото по-често, толкова по-добре. Мъжете обичат секса, но обожават редовния секс. Мъжът може би не винаги е в настроение за изпълнения под завивките, но никога не би пропуснал такава възможност.

iStock/Getty Images

Продължителен секс

Да, те се радват на доброто старо "да го направим набързо", но всъщност предпочитат да се наслаждават колкото се може по-дълго на акта, особено ако са с подходящата жена.

iStock/Getty Images

Искат да се наслаждаваш

Те се чувстват длъжни да те задоволят и искат да се чувстваш добре, точно толкова, колкото и самите те.

iStock/Getty Images

Не искат да симулираш 

Мъжете определено не харесват тази способност на жените да се преструват, че достигат връхната точка. По-добре е да ги насочваме, а не да се преструваме.

iStock/Getty Images

Обръщай внимание на тялото му

Мъжете са като ловци, които оглеждат своята плячка, но истината е, че и самите те искат да се почувстват оценени и да видят, че оценяваме начина, по който изглеждат.

iStock/Getty Images





 
Edna.bg