Машина Времени подаряват на феновете си парфюм
Машина Времени подаряват на феновете си парфюм / netinfo

В разгара на юбилейното им турне по повод 40 години на сцена, легендите на руския рок Машина Времени не престават да изненадват своите почитатели. Групата пусна на пазара едноименна серия тоалетна вода за мъже, съвместно с една от най-големите парфюмерийни компании в Русия. Уникалният аромат е създаден специално за 40-годишния юбилей на руските звезди, а неколцина родни късметлии ще се сдобият с него в София на 10 март, когато е концертът на Машина Времени. Рок динозаврите ще подарят лично своя парфюм на избрани фенове, закупили билет.

Ароматът е разработен от френски парфюмеристи въз основа на личните вкусове и предпочитания на всеки от музикантите в групата. "Той е вдъхновен от музикалните композиции на бандата, текстовете, написани на път, страниците с ноти, попили дима от цигари, пръските Куба Либре, аромата на сутрешното кафе и чувството за безгранична свобода. А ако се заслушаш, може да уловиш и притихналите китарни ритми." Така описват продукта неговите създатели. Могат да се уловят нотки италиански бергамот, кубински ром и пури, които плавно се заменят с ухание на индийско орехче, листа от египетски гераниум, канела и жасмин. Завършеност на благоуханната композиция се придава от благородните нотки пачули, кожа, сибирски кедър и дъб.

Машина Времени пристигат с екипа си от 10 души на 9 март с полет от Москва. На следващия ден от 20:00 ч. рок динозаврите ще забият здрав рок на сцената на зала 1 на НДК, по покана на компания DEGRIS.

Билети все още могат да бъдат закупени на касите на НДК, на сайта на eventim.bg, в мрежата на Globul, магазини Техномаркет, Office 1 Superstore и супермаркети Пикадили. Цените са от 30 до 80 лева.