Линдзи Лоън и майка й съдят Фокс нюз за клевета
Линдзи Лоън и майка й съдят Фокс нюз за клевета / Guliver/Getty Images

Ден след като актрисата Линдзи Лоън и майка й Дина Лоън заведоха дело за клевета срещу "Фокс нюз", от телевизионния канал съобщиха, че са готови да "отвърнат на удара", предаде Ройтерс.

Дъщеря и майка съдят "Фокс нюз" заради изказване на коментаторката Мишел Фийлдс в шоуто на Шон Ханити на 4 февруари 2014 г., че двете са употребявали кокаин заедно.

В изявление, направено от телевизионния канал, се посочва, че "Фокс нюз" ще се защитава срещу Линдзи и Дина Лоън с всички позволени от закона средства. От канала също така не крият изненадата си, че дъщеря и майка са решили да търсят парично обезщетение година след случилото се.

"Ще се защитаваме с всички позволени от закона средства. Коментарът, заради който Линдзи и Дина Лоън са завели дело, е направен от гост в предаване преди година. Породилият недоволството им сегмент е отстранен от архивите ни и освен това поднесохме извинение в ефир. По това време Лоън не предявиха никакви парични претенции и сме изненадани, че това се случва едва сега", се казва в изявлението.

Източник: БТА