Калифорниец си поръча проститутки, оказаха се собствените му дъщери
Калифорниец си поръча проститутки, оказаха се собствените му дъщери / Thinkstock/Getty Images

Истински кошмар преживял многодетен американец, когато за пръв път в живота си поръчал проститутки.

Тит Макдоналдс е от Лос Анджелис и има 10 деца. Напоследък отношенията с жена му никак не вървели, затова той решил отдаде на плътски утехи и заминал за Лас Вегас. Там се настанил в хотел и си поръчал две проститутки. Но когато жриците на любовта се появили, той се сринал - те се оказали собствените му дъщери, които пред три години избягали от дома.

На свой ред като видели клиента, момичетата (20 и 23 години) хукнали през глава от хотелската стая.

Дошъл на себе си от от шока, Тит тръгнал да ги търси и ги открил в бара на хотела. "Извиних им се за това, което направих. Изразих съжаление за постъпките си и казах, че просто искам отново да бъдем семейство. С дъщерите си оправихме отношенията. Съпружеските проблеми още не са свършили, но сега с жена ми ходим на консултант, който ни помага да преодолеем този труден период", разказва още бащата.

По повод бягството на дъщерите той разказва: "Бях твърде строг към тях. Постоянно ги плясках, защото исках те да преуспеят в балета и да получават стипендия. Но те не обичат балета, така че не трябваше да ги принуждавам. Всичко това е моя вина".

Бащата твърди, че дъщерите му възнамеряват да продължат с проституцията. "Но ако това ги прави щастливи, кой съм аз да заставам на пътя им? Вече само ще ги обичам и подкрепям", зарича се обезсърчения баща.

Източник: БГНЕС