/ iStock/Getty Images
Да имаш успешна връзка, изпълнена с любов и доверие, е едно от най-прекрасните неща в живота. Но не всеки има късмет в любовта. Понякога, независимо колко се стараете, връзката ви просто не върви. Какво съветват експертите:

Не се съсредоточавайте само върху търсенето на любов. Вместо това се фокусирайте върху себе си и развитието си като личност. Използвайте времето си, за да се занимавате с хобита и интереси, които ви правят щастливи.

Срещайте се с нови хора. Участвайте в различни обществени събития, клубове или курсове, където може да срещнете хора с вашите интереси.

Не се притеснявайте да изразите своите чувства и желания. Бъдете отворени и искрени с хората около вас. Споделете как се чувствате и какво искате.

 Изчислиха след колко неуспешни връзки намираме любовта (ВИДЕО)

Използвайте приложения за онлайн запознанства, за да срещнете нови хора. Но бъдете внимателни и избягвайте да се поддавате на натиск или да се поддавате на депресията.

Не се притеснявайте да потърсите помощ от професионалист, ако се чувствате изолирани или депресирани поради липсата на любов в живота си. Важно е да се грижите за своето психично здраве. Обърнете се към специалист, ако е необходимо.