Дори и за най-големити романтици напрежението покрай празника на Св. Валентин им идва малко в повече. Колкото и да обичаме любимия човек и любовта да е най-хубавият подарък, все пак ще трябва да се направи нещо за празника. 

Официалната статистика на САЩ показва, че американецът е похарчил средно 93,14 долара за любимия човек. Най-популярни са били вечерите в ресторант и бижута. Но не е задължително празникът да бъде в тежест на месечния бюджет. Ето някои сладки идеи, с които ще впечатлите любимия човек и ще ви останат пари и за по-смислени неща. Вижте ги в канала "Кaк дa" във vbox7

Вечеря вкъщи

Домът дава такъв уют, какъвто никой ресторант не може да даде. А това със сигурност смъква разходите за празника значително. Може да си украсите със свещи или тематични балони, лампички за повече романтика. Съобразете менюто с личните си предпочитания, дори и да става въпрос за поръчка на бургери. Нека празникът е по ваш вкус и уникален.
 
Машина на времето

Направете възстановка на някои от любимите си срещи. Ако помните първата си такава, отидете на същото място, хапнете същото, спомнете си за времето тогава и говорете за емоциите, които са ви обземали тогава.
 
Закуска в леглото

Да, факт е, звучи клиширано, но затова са виновни всички романтични филми. Правили ли сте го някога? Най-вероятно не. Поглезете се на сутринта след Св. Валентин - и без това е събота, а така ще удължите празника.
 
Направете колаж от снимки

Ето един повод най-после да извадите на хартия любимите си селфита с любимия човек и да заемат достойно място в дома, който обитавате. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Des parents heureux et amoureux. 🖤 VALENTINE'S DAY

A post shared by 𝙰 𝚕 𝚎 𝚡 𝚊 𝚗 𝚍 𝚛 𝚊 (@aleex.bry) on


Св. Валентин на другия ден

Денят след празника вече положението по заведенията се е успокоило, цените отново са нормални, а всички тематични цветя и подаръци са намалени. А и е събота. Просто празнувайте празника на любовта на другия ден.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук