Дженифър Лопес и Наоми Кембъл в дуо
Дженифър Лопес и Наоми Кембъл в дуо / снимка: БГНЕС

Американската актриса и певица Дженифър Лопес и британският модел Наоми Кембъл забавляваха италианския остров Капри с импровизиран концерт, в който взе участие и Марк Антъни.

Двете диви не пропуснаха да изпълнят и италианската класика Volare. Дженифър предприела пътуването до острова, за да пазарува в един от най-скъпите магазини в Капри и след това вечеряла, придружавана от своя съпруг, в един от най-луксозните хотели на острова, съобщава БГНЕС.

По-късно двамата се отправили към ресторант Anema e Core, където Марк Антъни направил импровизиран концерт, в който по-късно взела участие и съпругата му, като изпяла популярната песен Volare. Те били придружавани от Наоми Кембъл, която отпускала на острова заедно с гаджето си, руският импресарио Владислав Доронин. Моделът грабнал микрофона и изпял хита I will survive, а по-късно интерпретирала New York, New York, заедно с Дженифър Лопес. Около два часа през нощта Лопес напуснала купона, за да отиде на острова при своите близнаци, а моделът Наоми Кембъл продължила да се забавлява до малките часове на нощта.