Двойник на Роналдиньо и 60-годишна акробатка претенденти за таланти
Двойник на Роналдиньо и 60-годишна акробатка претенденти за таланти / bTV

В два поредни епизода на шоуто „България търси талант" по bTV зрителите ще видят едни от най-добрите представяния по време на първия етап от кастингите. В понеделник журито ще се срещне с българския Роналдиньо, който не само цели вратата, нo в същото време и пее. Феновете на играта от 80-те години Super Mario ще я видят възстановена в едно от най-неочакваните изпълнения досега. Сцената ще се опитат да покорят почти 60-годишна акробатка, весели старчета с неочаквани таланти, самоук танцьор и човек, който прави неща, които в никакъв случай не бива да се изпълняват у дома.

Във вторник шоуто ще продължи с първия фокусник в предаването, футболно жонглиране, дизайнер на дрехи със скрит талант, невероятен бийтбоксер, сценичната изява на треньора на националния отбор по крикет, плейбой от българското Черноморие, който се опита да флиртува с чаровната Хилда Казасян и странен рецитатор.

Междувременно някои от талантите в шоуто вече превзеха интернет. Изпълнението на група X-R@Y, която видяхме в епизода с гост-съдия Ани Салич, е събрало над 150 000 гледания, а феновете им настояват за участието им на следващата Евровизия.

Двойник на Роналдиньо и 60годишна акробатка претенденти за таланти
netinfo