Не е лесно да растеш под светлината на прожекторите. Когато актьорите стават известни още като деца, за тях е трудно да възприемат кое е нормално, кое не, и въобще какъв е истинският свят. 

Някои от големите имена на киното, станали известни още като хлапета, имат своите разкази по темата и те не са никак леки. Вижте част от тях в канала "Stars News" във vbox7

Даниел Радклиф

Актьорът е дете, когато става звезда с ролята си на Хари Потър. Преди време той бе споделил, че е развил параноидно състояние, в което е имал чувството, че постоянно е наблюдаван на публични места. Затова посегнал към алкохола. "Най-лесният начин да забравя, че аз съм аз, и да престана да мисля, че ме наблюдават, беше да се напия. Но когато се напивах, хората започваха да ме гледат още повече и тогава просто пиех още, за да стана мъртво пиян и да ги игнорирам", споделял е актьорът. Той вече е скъсал с алкохолната си зависимост, макар че пътят е бил доста труден.
 


Маколи Кълкин

Актьорът става известен във всяко кътче на света с ролята си в "Сам вкъщи". Славата обаче не му понася и прибягва към наркотиците. Той дори има две повдигнати обвинения заради притежание на забранени субстанции. "Понякога просто си играех с огъня, така разпусках. Междувременно не ходих на никакви хебалитации, програми или психолози. Никога не съм мислил, че ми трябва помощ", споделял е той.

Мара Уилсън

Актрисата става известна с ролята си в "Мисис Дайтфайър". Тогава тя е на 6 години. Днес тя е писател, журналист, дубльор. Преди години обаче избухва пред Гардиън: "Следващият път, когато някой, криещ се зад никнейм, ми каже, че трябва да съм по красива, ще го поканя да се видим лично и да ми го каже в лице. Аз ще му разкажа какво е майка ти да почине пред очите ти заради рак. Ще му кажа какво е чувството да си на 12 и да видиш свои голи колажи в интернет..."
 


Линдзи Лоън

Актрисата стана известна с ролята си в "Капан за родители". Останалото също е ясно - тя имаше големи проблеми и с алкохола, и с наркотиците. "Първият път, когато се видях в таблоид си казах, че съм като Бритни спиърс! Зарадвах се. Просто не знаех какво предстоеше", спомня си тя.
 


Майли Сайръс

Тя стана популярна с ролята си на Хана Монтана в сериал на Дисни. Когато продължи с кариерата си на изпълнител, тя премина през много крайни трансформации, но не за тях съжалява. "Хората са шокирани от някои неща, които правих през годините. Трябва повече да ги шокира, че когато бях на 11 и 12 г., ми правиха прическа и грим, слагах перука и слушах съветите на възрастни мъже как да се обличам".