/ Gulliver/Getty Images
Помогнал му да преодолее алкохолната си зависимост
Актьорът Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му е помогнал да изтрезнее и да преодолее зависимостта си от алкохола, съобщи „Контактмюзик”.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд” благодари на своя приятел, че му е помогнал да преодолее алкохолната си зависимост и казва, че оттогава е „по-щастлив“.
 
Брад Пит повдигна завесата около отношенията си с Дженифър Анистън

Брад по-рано призна, че вижда борбата си с алкохола като „голяма услуга“, която е направил на себе си и призна, че е гледал на пиенето като на „бягство“. Попитан за неговата „битка с алкохола“, той отговори: „Е, аз просто го видях като злоупотреба със себе си, като бягство. До известна степен, да тогава това ми беше необходимо“.
 
56-годишната звезда призна, че започва да „цени грешките“, които е правил в живота си, защото се е учил от тях.
 
„Вината, с която все още се боря... Осъзнавам го като истински акт на прошка към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея. Ценя тези погрешни стъпки, защото доведоха до някаква мъдрост, която доведе до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което в момента мога да прегърна в живота си. Но със сигурност не чувствам, че мога да получа похвала за това”, сподели той.

Gulliver/Getty Images


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

БГНЕС