Брад Пит доброволно се e подложил на тест за алкохол и наркотици
Брад Пит доброволно се e подложил на тест за алкохол и наркотици / Guliver/Getty Images

Американският актьор Брад Пит доброволно се е подложил на тестове за алкохол и наркотици, за да внесе яснота относно отправените обвиненията срещу него за грубо отношение към сина му Мадокс, съобщава сайтът TMZ, цитиран от ТАСС.

Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет?

Инцидентът, станал повод за подаване на документи за развод от страна на съпругата на Пит, Анджелина Джоли, се състоял по време на полет в частния самолет на двойката. За него стана ясно, благодарение на член от екипажа, който тайно уведомил за случилото се полицията в Лос Анджелис. По данни на сайта, 15-годишният Мадокс казал нещо, което вбесило Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него, докато Анджелина Джоли се опитала да ги раздели.

Нова версия за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Сътрудници на окръжния отдел за защита на децата и семейството прегледали юношата и по неговото тяло не били открити следи от насилие.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се опасява за безопасността на своите шест деца. Формално актрисата се позова на непреодолими противоречия със съпруга си Брад Пит.

СНИМКИ: Бранджелина през годините

Той от своя страна счита, че Анджелина се опитва да го оклевети, разпространявайки слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици. Пит решил да докаже на полицията, че няма какво да крие, пише БТА.

Още за най-обсъжданата раздяла в Холивуд:

Френската красавица, която няма нищо общо с развода на Бранджелина (СНИМКИ)

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

И ФБР се захваща с Брад, проверяват малтретирал ли е Пит децата си

Музеят на мадам Тюсо раздели восъчните фигури на Джоли и Пит (СНИМКИ)

Защо Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат? (ВИДЕО)