Музеят на мадам Тюсо раздели восъчните фигури на Джоли и Пит (СНИМКИ)
Музеят на мадам Тюсо раздели восъчните фигури на Джоли и Пит (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Лондонският музей на мадам Тюсо раздели восъчните фигури на Анджелина Джоли и Брад Пит, така че те да отразяват сегашното състояние на отношенията им, съобщава Ройтерс.

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

Агенцията припомни, че във вторник холивудската актриса подаде документи за развод с Пит, неин партньор от 2005-а и съпруг от две години насам.

Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит

"Реагирахме бързо на вчерашната новина за раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит, като се опитахме да й придадем материален вид в нашата експозиция", заяви говорителят на музея на мадам Тюсо.

Восъчните фигури на звездната двойка бяха представени в изложбата през 2013 година. Отначало те бяха в непосредствена близост, но сега са на почтително разстояние.

Анджелина прави компания в новото разположение на колежката си Никол Кидман, а Брад другарува с многократния си екранен партньор Морган Фрийман, посочва БТА.

Дженифър Анистън за развода на Бранджелина: Нарича се карма

На 16 септември Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит, две години след като сключиха брак и 12 години след като заживяха заедно. Актрисата е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения.

Френската красавица, която няма нищо общо с развода на Бранджелина (СНИМКИ)

Брад и Анджелина се снимаха заедно във филма "Мистър и Мисис Смит", който излезе по екраните през 2005 г. След снимките актьорът, който беше женен за Дженифър Анистън, се разведе с нея и се премести да живее при Анджелина Джоли.

Брад и Анджелина през годините (СНИМКИ)

Защо Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат? (ВИДЕО)