Фитнес залите отвориха и десетки хиляди трениращи българи бяха щастливи да се завърнат в любимото си място - княкои, за да борят щетите по тялото след карантината у дома, а други, за да дооформят тренираните вкъщи мускули.

Сред тях, разбира се, бяха и много лица от българския шоубизнес. Те, за разлика от нас, нямаха кой знае колко нови излишни килограми, дори напротив - просто става въпрос за истинска страст. А кои са те, вижте в канала "Sports Virals" във vbox7:

Златка Димитрова

Една от най-отдадените на тренировките в зала е Златка Димитрова. Тя вече е в залата и по всичко личи, че няма кой знае колко за наваксване - тя е в супер форма. От последните ѝ видеа пък се вижда, че тя продължава да тренира с ластици, макар че вече залите са достъпни.
 
Ивелина Колева

Народната певица промени представите на всички за това как изглежда музикант в този жанр. Тя тренира във фитнеса и не се притеснява от придобилите слава на мъжки упражнения в залата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уверена съм, но не през цялото време. Красива съм, но не винаги се чувствам така. Придвижвам се към мечтите и целите си, докато се опитвам да разбера този луд живот, но понякога имам чувството, че изобщо не отивам никъде. И точно това е животът. Някой дни са по-добри от други. Но ние сме длъжни да се опитаме да бъдем по-силни от своите слабости и съмнения…🍀 #woman #loveyourself #beautifulgirls

A post shared by ɪᴠᴇʟɪɴᴀ ᴋᴏʟᴇᴠᴀ ♪ (@ivelina_koleva_) on


Адриан Зурков

Мускулестата риалити звезда беше сред първите във фитнеса. Това не бива да ни изненадва, тъй като в последно време той е сред топ имената на онлайн треньорите, а трансформациите на неговите клиенти изумяват.
 
Биляна Йотовска

Още едно име, което не изненадва с присъствието си в залата. Въпреки че има добре оборудван домашен фитнес, фитнес моделът тренира нерядко и в залите. Последните ѝ снимки по бельо пък са доказателство, че извънредното положение само я е амбицирало да изглежда дори още по-добре.
 
Евгения Джаферович

Въпреки че смъкна 2,5 литра мазнини от корема и гърба си, инфлуенсърката не загърбва тренировките. Доказа го още в първия ден, в който отвориха залите. Е, нейните тренировки са малко по-различни, тъй като тя тренира кондиционно в залата, чийто собственик е съпругът ѝ Ваня Джаферович.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer is calling... ✨ #tb

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on


Константин

Съвсем скоро и бизнесът на поп-фолк изпълнителя ще бъде възобновен, но до тогава и той ще прекарва дълго време в залата. А там е имал неочаквана среща с лекоатлетката ни Ивет Лалова.
 
Криско

Рапърът не е излизал от залата! Спецификата при него беше, че той тренираше в празна зала с треньора си, чиято собственост е фитнеса.