Ан Хатауей сама изпълнява филмовите си каскади
Ан Хатауей сама изпълнява филмовите си каскади / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Ан Хатауей сама изпълнява каскадите във филмите, в които участва. 31-годишната актриса, израснала в Ню Джърси заедно с двамата си братя Майкъл и Томас, признава, че още от малка е много активна, а като дете е обожавала да се катери по дърветата и да скача от различни високи места.

Звездата е категорична, че движението и физическите упражнения успяват донякъде да разкрият смелата й страна и да я провокират.

"Като малка бях истинска мъжкарана. Израснала съм с двама братя и не спирах да тичам след тях и да се катеря по дърветата. Все още имам смелата си страна и обичам сама да изпълнявам каскадите във филмовите продукции, в които участвам. Това ми дава тръпка и емоция, въпреки че майка ми не е много съгласна с тези мои желания", сподели актрисата в интервю пред британското издание на списание Hello.

Актрисата признава още, че никога не е очаквала да получи награда Оскар за ролята си в "Клетниците" (Les Misérables) и благодари на съпруга си Адам Шулман за подкрепата, пише БГНЕС.

СНИМКИ: И Оскар 2013 отива при...

"Съпругът ми ме подкрепя страшно много, любовта му ми дава сили и ме зарежда. Обичам да прекарвам цялото си време с него и да го гледам как спи, той е всичко", коментира звездата по повод отношенията със съпруга й Адам.

Хатауей е истинска спортна натура. Актрисата всеки ден прави кардио упражнения, тренира навън и обожава разходките със съпруга си.

Носителката на Оскар е на мнение, че физическите упражнения са основен източник на здраве, щастие и лично удовлетворение, които тя се стреми да черпи чрез ежедневни тренировки на открито.

"Обичам да бъда активна и се старая да спазвам правилото на "потене за здраве всеки ден". Опитвам се да отделям по половин час на ден за тренировки, които да ме държат психически и физически балансирана. Също се опитвам да променям упражненията, доколкото е възможно", коментира актрисата.