Съвсем неусетно „следобедът на лятото“– месец август - започна и е време тези от нас, жадували цяла година за необятното синьо безвремие морето, най-после да се отдадем на заслужена почивка. И така, слагаме банския, плажната кърпа и очилата и потегляме към „другата реалност“ на малко повече от 300 километра от столицата.

Дали става въпрос за кратка уикенд почивка или за годишен отпуск – южното ни Черноморие винаги е добро решение. И в новия епизод на поредицата Urban Life, водещият Алекс Петренко ни показва най-интересните и готини места по морето, като този път акцент са кътчетата на юг от Лозенец, а именно – Арапя, Синеморец и Царево.

Царево
iStock/Getty Images

Знаете ли например кой е барът в Синеморец, който освен с уникална гледка към морето, може да се похвали и с истинска еко кауза, за която работи от самото си създаване? А знаете ли, че в сърцето на Царево има своеобразен горски оазис, който съчетава в себе си приключенски парк, къмпинг, ко-уъркинг спейс, и всякакви други атракции за малки и големи?

Най-добрите места за къмпинг по нашето Черноморие, които трябва да посетите (ВИДЕО)

За тях и за още много интересни локации, които горещо препоръчваме да посетите, ако имате път към южното ни Черноморие – гледайте в новия епизод на Urban Life!

Царево
iStock/Getty Images


И още:

Какъв пътешественик си според зодията? (ВИДЕО)

Бременни и на море: Как звездните бъдещи BG майки прекарват лятото? (ВИДЕО)

Родни звезди с инициатива в защита на българското Черноморие

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук