10 красиви доказателства, че Роналдо не е гей
10 красиви доказателства, че Роналдо не е гей / Guliver/Getty Images

Изказване на Кристиано Роналдо, направено импулсивно в спор с друг футболист, хвърли сянка върху неговата мъжественост. Полузащитникът на Атлетико Мадрид Коке обиди звездата на Реал на сексуална основа. На това Роналдо вбесено му отговори: „Да, гей съм, но съм пълен с пари, а ти си малоумник".

Португалия и Роналдо се включиха в нова интернет щуротия (ВИДЕО)

Словесната престрелка даде обаче основание на някои журналисти да потърсят нещо повече от разменени обидни реплики. Но дали подозренията, че думите на Роналдо може да се интерпретират и като признание за хомосексуалност, са основателни? За да се отговори на този въпрос, може би е добре да се припомнят някои от завоеванията от женски пол на футболиста.

Кристиано Роналдо подпали женските фантазии с гореща фотография (СНИМКА)

Списъкът до момента не е давал повод някой да се усъмни в любовта на Роналдо към жените и по-точно - към красивите жени.

Едно от първите известни на медиите завоевания на португалския футболист е бразилският модел Джордано Жардел. През 2003 г. ги запознава братът на красавицата, футболистът Марио Жардел.

От януари 2005 г. до септември 2006 г. Роналдо има връзка с модела и телевизионна водеща Мерхе Ромеро.

Социалните мрежи полудяха по новата снимка на Роналдо (СНИМКИ)

Футболистът започва 2007 година, запознавайки се с британската актриса и модел Джема Аткинсън.

10 красиви доказателства че Роналдо не е гей
netinfo
През същата тази 2007-а Роналдо се среща със звездата от португалското реалити шоу „Idolos" Лусиана Абреу. Годината още не е свършила, но футболистът хвърля око на боливудската звезда Бипаша Басу. Екзотичната красавица е известна още като местния вариант на Анджелина Джоли.

През 2009 г. Роналдо има кратка заигравка с модела Алис Гудуин. Същата тази 2009-а според журналисти футболната звезда има връзка с Парис Хилтън, но нито той, нито известната наследница са потвърждавали подобни твърдения.

През 2010 година на снимки на реклама за Armani Exchange Роналдо се запознава с руския модел Ирина Шейк. Тяхната връзка продължава значително по-дълго - цели пет години, но в крайна сметка приключва без сватба.

Сексапилната Ирина Шейк се съблече за еротична фотосесия (СНИМКИ)

Нейното място скоро бе заето от испанската телевизионна водеща Лусия Вилялон.

През 2016 година латино красавецът се запозна в Маями с фитнес инструкторката Касандра Дейвис.

Източник: БГНЕС