Виктор Ангелов: Когато изпускам контрол върху нещата, започвам да „вря и кипя“

Виктор Ангелов
Виктор Ангелов / Красена Ангелова
Емоционален, взискателен, и "горящ" в професията си. Такова усещане създава водещият на кулинарното шоу Hell’s Kitchen Виктор Ангелов. Той е един от най-желаните събеседници, не само заради ролята му в българския ефир, но и заради вълнуващия начин, по който представя занаята си.

Дни преди старта на втория сезон, известният кулинар споделя, че очаква още по-интересни персонажи и добри готвачи в Кухнята на Ада.

Различен ли е вкъщи и в кухнята, как успява да направи живота си вкусен и усвоил ли е рецептата за щастлив живот - отговорите ни дава той в следващите редове...

Виктор Ангелов
Красена Ангелова

Предстои втори сезон на “Hell's Kitchen” - как Ви се отразява работата в телевизията?

Ползотворно от всяка гледна точка. Телевизията ми дава възможност да се докосна до много по-широка аудитория и да предам посланието си по доста по-лесен начин.

Различен ли сте в кухнята и вкъщи?

Естествено, кухнята е място с много отговорности, а домът е мястото, където си почивам.

Виктор Ангелов
Красена Ангелова

На Вас в какви ситуации ви „ври“ и „кипи“, ако трябва да използвам кулинарни термини...

Когато усетя, че изпускам контрол върху нещата, започвам да „вря и кипя“.

Как успявате да направите живота си вкусен?

Не се лишавам от нищо, което ми се прииска.

Освен че сте успял да овладеете всички кулинарни рецепти, успяхте ли да усвоите и рецептата за щастлив живот и изобщо има ли такава според вас?

Да, има и да усвоил съм я.

Виктор Ангелов
Красена Ангелова

Кое скромно, но изтънчено ястие бихте приготвили, за да разтопите сърцето на най-взискателния кулинарен критик?

Всяко класическо ястие, сготвено с прецизност и съвършеност.

Кой ще отпадне и кой ще продължи, предстои да разберем в идните месеци – вторият сезон на Hell’s Kitchen стартира на 26 февруари в 21.00 ч. само по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.