/ iStock/Getty Images
Масово сбиване и в Харманли
Жена е с опасност за живота след масов междусъседски бой, съобщиха от полицията.

Масов бой между 40 души в Девин, има пострадали

На 6 май, около 20:00 часа в Районно управление-Хасково, е получен сигнал за побой в село Узунджово. Незабавно са изпратени два автопатрула. При пристигане на място е установено, че в кв. "Север", е възникнал скандал и сбиване между живущите в две съседни къщи.

Установени са седем души, участници в сбиването, транспортирани в хасковската болница, като с фрактура на черепа и с опасност за живота е 39-годишна жена от селото.

Масов бой в столичния ромски квартал „Христо Ботев“, има пострадали

Останалите шест души - мъже на 44 , 42, 31, 30, 24 и на 21 г., са били с по-леки наранявания, прегледани и освободени за домашно лечение. Задържани четири от лицата. 

По същото време, около 20:06 часа в Районно управление-Харманли, е получен сигнал за сбиване на ул. “Ч. Войвода“ в града. На място е установено, че побоя е възникнал между осем лица: двама криминално проявени на по 44 г., криминално проявен на 38 г., мъже на 69, 66, 39, 16. и жена на 41 г.

Петима в ареста и двама в болница след масов бой в Кърджали

Вследствие на сбиването в хасковска болница са настанени жената,
с контузни рани в областта на главата, натъртване на дясно бедро и сътресение на мозъка, без опасност за живота и 69 годишния мъж, с контузна рана на главата, без опасност за живота. До 24 часа са задържани три от лицата.