Тодор Христев напусна „Атака, Сидеров бил мухльо
Тодор Христев напусна „Атака, Сидеров бил мухльо / DarikNews

Лидерът на пловдивската структура на политическа партия „Атака" Тодор Христев заяви, че напуска организацията, считано от днес. Според него след изборите партията на практика не съществува и всички от централното ръководство са се скрили в миша дупка и членовете на едни от най-силните структури - Ямбол и Хасково, вкупом са преминали в партията на бившия заместник-председател на „Атака" Антон Сираков „Нова сила". Според Христев виновен за това е Волен Сидеров, който се оказал „поредният политически шарлатанин".

„В личен план за мен Волен е страхливец и мухльо", категоричен бе Христев. Като причини за напускането си той посочи личното отношение на централното ръководство към него, с което са му показали, че е ненужен. Като последна капка за това решение той посочва и издигането на кандидатура за кметското място в районИзточен", която е станала зад гърба му и без негово знание.

Христев заяви, че ще остане общински съветник и ще продължи да защитава интересите на националната идея. Към момента политикът няма намерение да преминава в редиците на друга партия.

Други новини от Пловдив