/ Община Сливен
Продължава струпването на хора в автобусите, пред жилищните блокове и парковете в града
По време на редовното заседание на Общинския кризисен щаб беше направен анализ на спазването на мерките срещу разпространението на коронавирус, съобщиха от Общината.

16 новозаразени с коронавирус у нас, 354 общо

Продължават сигналите за струпване на хора в автобусите, пред жилищните блокове и парковете, на които своевременно се реагира и са съставени 15 акта от полицията.


През почивните дни няма нито едно нарушение на поставена карантина. „Спазването на карантината, санитарно-хигиенните изисквания и струпването на хора са основните неща, за които хората основно имат гражданска позиция да се обаждат на денонощния телефон“, каза говорителят на щаба Снежана Кънева.

Сливналията с коронавирус си е дошъл от чужбина, кметът Стефан Радев с апел към дисциплина

По информация на РЗИ - четиримата пациенти с коронавирус в Сливен са изолирани в Отделението по инфекциозни болести. Кметът Стефан Радев заяви, че мерките, които се предприемат, продължават, защото са необходими за ограничаване на разпространението на заболяването.

22 са новите случаи на заразени, коронавирусът стигна и Сливен

За пореден път той подчерта, че самодисциплината и отговорността на всеки от нас е от голямо значение за справянето със ситуацията.