Борисов: Написаното за мен цели да уязви ГЕРБ
Борисов: Написаното за мен цели да уязви ГЕРБ / netinfo
Според кмета на София Бойко Борисов написаното в американското списание "Кънгрешънъл куортърли"ще има краткотраен ефект и цели да уязви лично него и ГЕРБ. Ето какво каза той: Като знаете къде стоят парите и на тези от „Топлофикация”, и на много други хора, те са в Швейцария главно, оттам идва поръчката.

На тези, които са го написали, искам да им кажа, че по мое време в доклада на Организацията на обединените нации, легитимния доклад, през 2003 година България е на трето място в света по задържано количество наркотици, а сега беше показана като производител. Така че тези, които са поръчали този пасквил, очаквайки, че вие ще проявите интерес и ще се върти няколко дни в медиите, това, което са написали, да, то ще има ефект, но той ще е краткотраен и срещу него аз поставям резултатите си в борбата с организираната престъпност, защото във всичките ми срещи с директорите на ЦРУ, на ФБР, на европейските служби, това е било ясно през цялото време, нищо ново не са казали.

Вие всичките знаете с кого съм тренирал, с кого съм се състезавал и кои са ми били съотборниците, няма една нова дума. Поставено по този начин, това цели да уязви мен и ГЕРБ в тази ситуация.