Бат Сали отказа да коментира скандала около него
Бат Сали отказа да коментира скандала около него / снимка: Big Brother 2

Стефан Кемалов, известен като Бат Сали, отказа да коментира случая с разкритата печатница. Той бе задържан, след като при полицейска операция в гараж на къща в село Черганово бе разкрита печатница за изработване на фалшиви документи за самоличност, винетни стикери и свидетелства за основно образование.

Изявленията ще бъдат на по-късен етап, каза пред репортер на Дарик 30-годишният Стефан Кемалов, открит в апартамента му в ромския квартал “Кармен”, където е под домашен арест.

Състав на Районния съд в Казанлък постанови мярка за неотклонеине “домашен арест” на Кемалов. Сред мотивите на съда са тези, че има добри характеристични данни и че не е осъждан.

В печатницата бе задържан 37-годишният Стоян Пашов, когото Районният съд в Казанлък остави в ареста. Твърди се, че Кемалов му е осигурявал клиенти за фалшивите документи. Срещу Кемалов е образувано досъдебно производство, след като полицаите откриха в жилището му незаконно притежавани около 100 патрони и боен пистолет, за който е имал разрешително.

В близките дни ще се гледа делото по мярката за неотклонение на Кемалов, след като прокуратурата протестира домашния му арест на следващата инстанция – Окръжния съд в Стара Загора.

Други новини от Стара Загора